Edhe pse ditë me shi, qytetarët dhe mbështetësit e opozitës po vazhdojnë të qëndrojnë pranë Kuvendit të Kosovës. Këto fotografi tregojnë se si duket sheshi, ku janë vendosur tendat në Prishtinë.s_1456299221-5489234s2_1456299227-1286445s1_1456299224-7321279s1