rama 1rama 2

Kjo ka ngjallur indinjatë tek shumë qytetarë që kanë hyrë dhe kanë komentuar në profilin e Ramës në Facebook duke i kujtuar se Tirana po digjet…dhe duhet të lërë futbollin e të merret me rendin.

koment 3koment 2koment 1