Stefi Prifti ka ironizuar moderatoren Alketa Vejsiu në rrjetet sociale. Duke qenë se vëllai i tij Endri nuk përgjigjet as në telefon, as në rrjetet sociale duket se është Stefi ai që po bën PR-in e vëllait të tij. Këngëtari korçar ka shpërndarë në rrjetet sociale, një status të faqes “Lolita”, ku shkruhet:

Kaq ka mjaftuar që fansat të komentojnë se Endri dhe Stefi janë më të mirët.