Të dy këta telefona kanë ekrane mahnitëse, bateri që zgjat dhe procesorë madhështor.

Hapësira e ruajtjes së të dhënave dhe qëndrueshmëria ndaj ujit, këto dy veçori të tjera nuk do t’ju zhgënjejnë me këta celularë.

Por, cili e ka kamerën më të mirë?

Disa foto të publikuara në Mashable, e tregojnë më së miri këtë. Se cili e ka kamerën më të mirë, vlerësojeni edhe vetë:

 

image