Presidenti i sapozgjedhur i Kosovës Hashim Thaçi kryesisht shfaqet i rezervuar për jetën e tij. Por së fundmi ai ka dashur që te ndajë disa foto gjatë fundjavës.

IMG_20160306_142454

Ai i ka shoqëruar fotot me fjalët “mendje e shëndoshë, në trup të shëndoshë”. Një shembull frymëzimi për të jetuar më shëndetshëm dhe për të qenë sa më pranë natyrës.

IMG_20160306_142457